מה זה שיקול דעת בדיוק? כמובן שזו זכותך לראות בזה השחתה אבל לא הייתי מסכים עם הגדרה זו. מעולם לא טענתי שגרסתי היא הגרסה היציבה. יונתן שיחה 20:43, 19 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] השתדל לפעול לפי נהגי המקום. גילגמש • שיחה 20:47, 19 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] מכיוון שזו "מלחמת העריכה" הראשונה שלי (נראה לי), לא הייתי בטוח במה כרוכה פתיחה מלחמת עריכה אך לפעם הבאה ישר אפתח את הדיון בדף השיחה. יונתן שיחה 20:50, 19 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] ויקיפדיה:כללים למלחמת עריכה יחסיות האמת 20:56, 19 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] אתה הזכרת איזה סקריפט לקובץ ה-monobook.
[[[זרם@@@]]] מכבי חיפה סטאד רן שידור חי של המשחק 30 נובמבר 2 לפני 6 ימים — כדורגל – ליגה אירופית לעונת 2023-2024, שלב הבתים, מחזור 1: ראן נגד מכבי חיפה שידור חי ישיר, מכבי חיפה נגד... ויאריאל. -. פנאתינאיקוס ...
דרך אגב, ראה תגובתי למה שכתבת למעלה. Yonatanh 05:10, 16 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] ויקיפדיה היא לא מיזם שמשחקים בו בזכויות וחובות: היא מיזם שמטרתו כתיבת אנציקלופדיה. אם אתה עושה יותר מדי טעויות (וכן, אתה עושה יותר מדי טעויות), אתה תאבד את "זכותך" לערוך רישיונות של תמונות. מה לעשות, עם כל זה שמניחים שכוונתך טובה, בשורה התחתונה, מי שהתרומות שלו מכילות יותר מדי טעויות - שיתרום בצורה אחרת. odedee • שיחה 06:13, 16 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] לא ממש, רמת הטעויות שלי לא גבוהה במיוחד ואני מבין בתחום עריכת התמונות ורישיונותיהן טוב מאוד.
;) יונתן שיחה 22:59, 22 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] אם אתה אוהד בית"ר אז זה אבוד. טוב, שיהיה לכם בהצלחה מול כפר-סבא בעוד שבוע. מלמד כץ 23:23, 22 במרץ 2007 (IST)תגובה[תגובה] לאחר שהסבת את ליבי לכך שתמונת השבוי הגרמני צולמה בהולנד, חשבתי על כך שהתמונה Degelroma. jpg צולמה ברומא, ולכן תיתכן בעייה עם זכות היוצרים. לדעתי מכיוון שהופיעה ב"הגלגל" המדובר בתמונה שזכויות היוצרים עליה שייכות במקור לממשלת בריטניה, ולכן פקעו, אבל אני לא רוצה להסתכן בעניין.
בקשר לעריכת התמונות דבר זה נעשה ללא הודעה למי שהעלה את התמונה במקור ברוב המקרים לפני ניסיוני. לכן צריך שהטיפול בתמונות יהיה יותר אחיד בין ויקישיתוף לפרויקטים השונים (אבל מה לעשות שאני לא יודע סינית וכן יודע עברית). אולי צריך לשנות את המדיניות בוויקישיתוף ואם כך המקרה אז אשמח אם תציע את זה במזנון אבל זה לא הגיוני מבחינתי שבתחום הזה יהיה הבדל בין ויקישיתוף לפה. מכיוון שאתה המערכת ואם אתה אומר לי שתשחזר אז עדיף לי מלכתחילה לא להוסיף את זה, פעם הבאה שאראה תמונה כזו, פשוט אכין גרסת SVG שלה, אעלה לוויקישיתוף ואוסיף את התבנית {{NowCommons}} לתמונה המקורית פה (SVG עדיף על PNG וכו' לתמונות פשוטות כאלו).
לוח שידורים ליגת ווינר סל: עירוני רמת גן - הפועל ירושלים, 21:00. ליגת העל: מכבי פ"ת - מכבי נתניה, 19:00. ליגת העל: הפועל חיפה - הפועל פ"ת, 19:45 ...
שידורי ספורט בחינם לצפייה ישירה⚽️ קישורים לכל המשחקים לצפייה שידורי ספורט בחינם לצפייה ישירה , קישורים לכל המשחקים לצפייה בחינם , הפרמייר ליג ,⚽ ליגה ספרדית , ליגת האלופות, הליגה האירופית לצפייה בחינם.
[[טלוויזיה בשידור חי##]] ויאריאל נגד מכבי חיפה 6 דצמבר 2023 לפני 18 שעות — 9 בנוב׳ 2023 — לאחר למעלה מחודש בלי כדורגל, אלופת ישראל מארחת את הצוללת הצהובה במסגרת הליגה האירופית במשחק שהוזז ללרנקה בעקבות מלחמת "חרבות ברזל ...
ליגת העל בכדורגל (ליגת הבורסה לניירות ערך) טבלאות ולוח משחקים לפני 3 שעות — רוטציה בשני הצדדים: קנדיל, גרשון ורפאלוב פותחים נגד ויאריאל. דגו מחלק את העומסים בין מכבי בני ריינה, מכבי חיפה, מכבי נתניה, מכבי פתח תקוה, מכבי תל אביב. בחר ...